Nagu esimesest tutvustavast postist aru võis saada, on mul väga palju ebapopulaarsed arvamusi ja kuna ma olen natuke nartsissist siis olen täiesti kindel, et teid huvitavad need seega siin nad on.

•RASEDUS SAKIB SAJAGA. Okei, kui sul on olnud mingi imeline vaevusteta kaalu juurde ei võta rasedus siis palju õnne ära eputa (tegelt eputa ikka, see tore) aga mina isiklikult küll ei leia et rasedus imeline oleks. Jalad valutavad, oksendada tahaks, juures on mingi 110 kilo, venitusarmid sügelevad, tupest tuleb igapäev mingisugust erinevat veidrat eritist ja kurat enam aru saab kas see on limakork või jumal teab mis muu asi. Ainuke tore asi mis selle juures on see et lõpuks Saad armsa beebi aga everything else sucks

•SÜNNITUS POLE ERITI IMELINE. Taaskord, kui sa arvad teisiti siis you do you. Mitte kummagi sünnituse käigus ei mõelnud ma mitte kordagi, et oh kui tore ajaviide ja mul on nii hirmus hea meel siin olla. (Sünnitusest tuleb muideks õige pea täispikk post)

•VASTSÜNDINUD BEEBI NÄEB VÄLJA TÄPSELT SAMASUGUNE NAGU KÕIK TEISED BEEBID. Ta ei ole veel ei ema, isa, vanaema ega õe nägu. Naabrimehe ka mitte.

•KÕIK NAISED EI PEA LAPSI TAHTMA. Lihtne.

•”BABY TALK” ON TÜÜTU. “meil on nüüd 2 hammast” “meie kakasime täna palju” jne. Pls. Stop.

•BREDEN ON OVERHYPED. Ma ei ütle et halb. Lihtsalt. OVERHYPED. Nagu suicide squad.

•LAPS VÕIB KASUTADA “ROPPE” SÕNU. Minu jaoks on probleem alles siis kui ta ropendab kellegi pihta. Aga kui peaks üks päev juhtuma, et ta lööb varba ära ja karjub näiteks “raisk” siis ma ilmselt naeraks, puhuks ta varba peale ja me elaksime õndsat elu edasi.

•ISA JAOKS ON KOGU SEE PROTSESS SAMA KEERULINE KUI EMA JAOKS. jah, Isa ei pea ise sünnitama ega rase olema aga ega tal pole kerge ka oma naist piinlemas ja valudes vaadata, ta elab seda samamoodi läbi. Lisaks sellele on emadel see eelis, et kasvavad oma lapsega juba raseduse ajal kokku ja kasvavad emadeks. Isal on niimodi, et ükspäev oled lihtsalt mees ja siis järsku oled isa,Säh võta beebi.

Okei, selleks korraks aitab kah. Aitäh, et lugesid, mul hakkas kohe palju kergem, hirmus raske koormus on see oma arvamus.

Ikka iseennast surmani, Raili.

One thought on “Ebapopulaarsed (ema) arvamused.

  1. Mina olen kõikega nõus kui välja arvata see ropendamise osa aga saan mõttest aru.Lisaksin veel ühe punkti, ema pole mingi imeinimene, kes titekasvatuse teadmised kuskilt taevast või sünniga saab. Seega peavad nii emad kui isad sama palju asju õppima lapsega seoses ja isad on sama head ja saavad ka vabalt kõikide asjadega hakkama. Seega ei pea emad elu eest üksi tõmblema või rääkima juttu, et mees ei tea, ei oska, ma ei usalda, minu viis on kindlalt õige ja isa teeb kõik valesti. Nii tehaksegi enda elu lõpuks väga raskeks ja lapsel on isaga nõrk side. Kaasake oma mehi juba algusest peale lapsekasvatusse ja -hoolitsusse ning kõik on palju lihtsam, uskuge mehed saavad kõikide asjadega tegelikult hakkama(välja arvatud sünnitamine ja imetamine).

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Next Post

Miks me ei kiida end?

E dets. 9 , 2019
Mõtlesin ühel õhtul enne uinumist ühe noore tüdruku peale, kes on oma lühikese elu jooksul palju saavutanud. Mõtlesin välja pika kiidulaulu ja taipasin, et kui […]

Sarnased lood