Mina olen Kaia. Otsin siin maailmas ehedust ja sügavamat sisu. Veedan meelsasti aega looduses, et inspiratsiooni ammutada ja patareisid laadida. Mulle meeldib, kui ei pea kiirustama ja on aega rahulikult kulgeda, vahel lihtsalt niisama olla. Ma hindan perega koos veedetud hetki, loodust, taaskasutust, ise tegemist, ja elu maal. Ohh ja kuidas ma naudin päikest ja sooja ilma 🙂

Mul on kolm vahvat tütart ja toetav kaasa, kellega lapsevanemaks olemist ja igapäevaelu jagan. Me elame maakodus, kohe päris metsade vahel. Me oleme selle valiku teinud teadlikult, et pakkuda lastele puhast ja looduslähedast keskkonda kasvamiseks. Me armastame oma kodu, aga meile meeldib väga ka ringi rännata, nii kodumaal kui ka kaugemal. Me veedame meelsasti aega koos pere ja lähedastega ning tunneme suurt rõõmu, et meie ümber on nii palju toredaid inimesi.

Minu elu on siiski vahel ka paras kaos, ei ole mul kindlaid päevaplaane ja vahel ei tea ette, mis homne toob. Asjad on tihti kadunud ja kindlaks kellaajaks kuskile jõudmisest ei taha ma üldse midagi teada. Kõigil on omad tujud ja tahtmised ning ikka juhtub, et emotsioonid löövad üle pea laineid. Me nutame, me naerame, me armastame.

Siin blogis kirjutangi eelkõige emaks olemisest ning oma võitudest ja kaotustest sellel teekonnal, koos murede ja rõõmudega.

Peatsete postitusteni,

Kaia


Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Next Post

Emaks olemine

K nov. 25 , 2020
Mulle ei meeldi üldse emadusest rääkida. Ma tunnen, et ma pole veel nii kaugel, et saaks öelda – ma saan hakkama kõigi nende tujude, rõõmude, […]

Sarnased lood