“Matrjoška”
Siin on picsart-i midnight filter peal. Pildi joonistasin ma ise.

Ma maadlen täiuslikkusega. Siin blogis räägin ma elust ja asjadest hoopis vabamalt ja avatumalt, kui ma räägiksin üldjuhul võhivõõraga. Ma usun, et ma suudaksin rääkida küll, kui kuulaja oleks tõesti huvitatud. Aga ma ilmselt jätaks nii mõnegi asja ütlemata, et mu täiuslikkuse loor õlgadelt ei kukuks. Ja ilmselt nutaks ja nuuksuks ka rohkem, kui ma siin kirjutades seda teen.

See pilt tuli mu vaimusilma ühel õhtul enne magama jäämist. (Vaimusilmas oli see muidugi ideaalsem) Ma olen endale lubanud, et ma uuel aastal proovin hakata rohkem loomingulist tööd tegema, sest see vabastab mind. Proovin leida selle aja iseendale, et leida iseennast. Pildi mõte on see, mida ma olen siin ka öelnud mingis postituses, et põlvkondade valu ja ilu kandub edasi. Ema suunab alati oma energia lapse suunas. Nii peaks see olema. Mina olen katki. Ma püüan seda hästi varjata, sest ma tahan olla ka see täiuslik ema, kellel on midagi anda; kes on sündinud emaks.. Kas me oleme sündinud emaks?

Täiuslik naine

 • Täiuslik naine ei kaeba ega kurda.
 • Täiuslik naine ei nuta.
 • Täiuslik naine ei näita oma emotsioone.
 • Täiuslik naine peidab oma hirme.
 • Täiuslik naine suudab raha teenida.
 • Täiuslik naine teab, mida ta tahab.
 • Täiuslik naine naerab alati avalalt.
 • Täiuslik naine oskab mehi võrgutada.
 • Täiuslik naine on voodis meisterlik.
 • Täiuslik naine on vooruslik.
 • Täiuslik naine ei räägi iseendast.
 • Täiuslik naine on alati olemas.
 • Täiuslik naine ei lähe endast välja.
 • Täiuslik naine õpib alati midagi uut.
 • Täiuslik naine on täpne, stiilne, väljapeetud, müstiline..
 • Täiuslik naine armastab iseennast ja teab, kes ta on.

Ma näen neid emasid, kes on väljast nii ideaalsed. Ma samastun nendega. Tegelikult on nii, et me kõik oleme haavatavad, ebatäiuslikud, vahel eksinud. Ma räägin iseendale iga päev, et lase lahti kõigest, mis sind edasi ei vii. Tuletan meelde, mis on minu jaoks tähtsaim. Proovin mõista, mida mina vajan ja tahan. Proovin sellest täiuslikkuse loorist vabaneda. Proovin süütundest vabaneda. Nii palju asju on üksteise peale viimasel ajal kogunenud, et ma lihtsalt pean inimestest, süütundest, täiuslikkusest lahti laskma, sest ma ei liigu edasi. Ma ei suuna energiat oma lastele, sest pole enam midagi anda. Ma annan end igale poole mujale, sest ma ei ole suutnud vaadata enda sisse ja leppida sellega, et ma ei ole ideaalne.

Kui juba lubadusteks läks, siis ma tahan olla uuel aastal uus mina. Keegi, kes armastab ennast. Ma ei tahaks elada nii, et ma suudaks kuulata teisi ilma, et ma ise end nende asemele paneks. Ma tahan õppida oskust, kuidas end maandada ilma, et ma valel hetkel plahvataks. Ma tahan pühenduda oma lastele, samal ajal leida ka midagi, mis minu vaimu toidaks. Ma tahaksin vabaneda sellest õudsest süütundest, mis mind igal pool saadab. Ma tahaksin leida tasakaalu. Ma luban endale, et ma leian selle kõik. Ma luban, et ma näen vaeva. Teate ma pole kunagi selle peale mõelnud, et uusaastalubadused võiksid sellised olla..

Mariann

One thought on “Täiuslikkus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Next Post

Intiimsus pärast laste sündi

T dets. 22 , 2020
Ausalt, ma ei tea, mis te nüüd arvate minust. Aga lugege läbi väga avatud meelega. Ma tunnen, et lähedus, intiimsus ja seksuaalsus on suhtes väga […]

Sarnased lood