Mis see on?

Meil on nii naiselik kui ka mehelik energia. Naiselik naine võib olla nii õrn haldjas kui ka domineeriv karakter. Tõeline naine on see, kes on kontaktis kõigi nelja arhetüübiga – kuninganna, tütarlaps, armastaja ja perenaine. Naiselikkus on ohvrirolli vastand – julge õitsemine. Naise energia on leebe ja hellitav nagu vesi jões, mis voolab rohukõrte ja kivikeste vahelt läbi. Võid end kujutada mõttes kalana, kes laseb end hoovusel kanda. Kivid ja oksad jäävad ette – rasked hetked, mured, tülid – aga sa ujud neist mööda. Teadvustad endale, aga ei jää kinni. Suudad neist läbi minna ja nad selja taha jätta. Sinus on armastuse sära ja võlu, sa pakud seda armastust teistele. Mehele kui lastele.

8 märki, et sul on kõrge naiselikkuse energia.

  1. Sul on loomulik tarkus, intuitsioon. Kui kellelgi on vaja tuge, siis nad tulevad sinu juurde.
  2. Sind mõjutab kuu.
  3. Kõik sõna otseses mõttes tahavad sind.
  4. Sa meelitad enda juurde võimalusi. Töökoht jms
  5. Sa oled Maaga ühenduses.
  6. Sul on tugev karisma, mis meelitab su ümber inimesi.
  7. Loomad armastavad sind.
  8. Sul on rahaline vabadus.

Erinevad praktikad

Huvitav oli see fakt, et kui sul on pehme kõhuke ees, kuigi sa toitud ja liigud tervislikult, siis peaksid endalt küsima need kolm küsimust. 1. Kas sul on jõudu, et areneda ja oma emotsioone tundma õppida? 2. Kas sa oled keskkonnas, kus on palju emotsionaalseid pingeid? Naisi mõjutavad teiste inimeste emotsioonid, mida nad üles korjavad. 3. Kas su elus on piisavalt naiselikkuse praktikaid? – Tantsimine, eneserahuldus, massaaž, intiimsus, seksuaalsus. Kui ei, siis on võimalus, et see polster jääb alles. Vaim ja keha on ühenduses, alati.

Feminine surrender – “to give oneself up into the power of another”

Sa alistud oma naiselikule (hoolivus, armastus, kaastunne) ja mehelikule energiale (jõud, juhtimine ja kohalolu) Lased neil tulla ja olla. Sa annad kontrolli ära. Luba nende energiate autentset ja loomulikku voogu oma kehas, siis leiad sa endas rahu ja tasakaalu. Sinu paarisuhe paraneb ning suhted lastega samuti.

Kundalini

Elujõu jumalik säde. Kundalini, mis sanskriti keeles tähendab ringlevat jõudu, on iga inimese isiklik arengujõud. Poeetiliselt on kundalini nagu magav madu meie selgroo algosas. Kundalinit kutsutakse ka hinge närviks. Kui kundalini, hingenärv on üles äratatud, juhib sinu sõidukit sinu hing, mitte negatiivne ego.

Kundalini eesmärk on puhastada kõik allasurutud mälestused, olgu need füüsilist, emotsionaalset või intellektuaalset laadi, puudutagu need traumeerivaid või ekstaatilisi sündmusi. Nii spontaanselt kui ka meditatsioonide vahendusel saavad inimesed taas läbi elada lapsepõlve või eelmiste elude kogemusi. Võimuiha, põhjuseta viha, madalad või loomuvastased seksuaalfantaasiad või tunded kuuluvad isiklike deemonite hulka, mis on peidus ja tuuakse kundalini puhastuse jooksul päevavalgele. Kaasa aitab see, kui allasurutud mälestusi ei kardeta. Kui kundalini saab vabalt voolata, siis hakkad sa mõistma, et oled unikaalne, ainulaadne, kordumatu ja lõputult loov vaimne olend. Sa kiirgad sisemist rahu ning mõistad oma eesmärki ja olemasolu. Hinge olemus särab sinu silmis.

Circling praktika

Circling ehk ringlus ühendab sind sinu tunnete ja emotsioonidega. Inimene saab hakata aktsepteerima enda emotsionaalset energiat. Õpib tundma, kuidas oma tundeid juhtida ja reguleerida, neid kontrollimata. Circling ühendab sinu loomuse – olemise, mittetegemisega. See tuletab meile meelde, et me oleme tundelised, sensuaalsed, naudinguid armastavad inimesed. See treenib meie närvisüsteemi, et me tuleksime toime tugevate emotsioonidega. Me leiame siis enda sisemise jõu ja rahu. Me suudame seista enda eest ja see annab meile võimaluse jääda endale kindlaks. Through embodying Emotions & speaking Truth we activate our core life force & move it up to the Heart & Throat what makes it possible to experience Love, Peace & deep Joy afterwards

Ütle “ei”

Öeldes “ei” sellele, mida me päriselt teha ei taha, ütleme endale “jah”. See läheb kokku ka Circling praktikaga. Jäädes iseendaks ja seistes enda eest, saame õnnelikuks ja avame end veelgi.

Rohkem mõtteid leiab Kätlin Kali postitustest Instagramis.

Kuidas naiselikkust hoida?

Ennast armastav ja hoidev naine on õnnelik, tema tass on täis ja tal on teistele armastust jagada. Tantsi iga päev. Võta endale iga päev aega, et olla ja nautida elu. Poputa end ja puuduta end. Näiteks tantsides, puuduta enda käsi, kaela, nägu, juukseid, rindu. Ära karda magamistoas enda seksuaalsust välja näidata, see on naise jaoks oluline energia ehk kundalini energia. Lase mehel end puudutada, kallistage, vaadake üksteisele silma, siis on naine õnnelik ja tunneb, et teda on nähtud. See kõik paneb naise särama. Temast kiirgub mõnus, päikseline energia, millega ta nakatab ka teisi.

Lingid

Mehelikkus ja naiselikkus

Kundalini

Mõnusat lugemist ja praktiseerimist!

Mariann

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Next Post

55 kohtingut

K juuli 28 , 2021
25 kombineeritud kohtingut 10. päevaga! #kohtinguväljakutse Tasuta Minge koos jalutama Tehke piknik Sõitke koos rattaga Minge ujuma… …ja/või telkima Võtke ette matk koos piknikuga Leidke […]

Sarnased lood