Mõtle, milline on see naine, mida teeb, mida tunneb, kuidas räägib endast.

Minus on olemas see naine, kes vallutab maailma. Ma olen sihikindel, talun pinget, suudan võtta aega endale. Olen armastav ja hooliv. Suudan mõelda, mis on minu jaoks oluline. Armastan enda sees seda naist, kes tahab olla veel parem inimene. Armastan seda naist enda sees, kes kõigest hoolimata peab vastu ja hoolitseb oma laste eest. Veedab nendega aega, lubab endal olla, andestab endale ja ei hüppa üle oma varju. Ta hoiab end, et olla parem. Ta teab, mis võitlusi sõdida ja kus alla anda. Ta leiab alati midagi positiivset, ta on empaatiline ja austav. Ta mõistab ka neid, kes talle liiga teevad, kuid ta seab ka piirid, mida ta ei luba ületada. Ta ei soovi kellelegi halba ja suudab end vaos hoida, kui tahaks midagi halba öelda. See on voorus ja tal on seda palju, sest ta hoolib ka neist, kes temast ei hooli. Ta suudab analüüsida olukordi, suudab kohaneda, selg sirgu edasi liikuda. Ta suudab küsida abi, kui seda on vaja. Ta suudab end kokku võtta ja tegeleda asjade ja inimestega, kellega/millega ei taha tegeleda. Ta vaatab alati, kuidas saaks veel parem naine, abikaasa, ema olla. Temast kiirgab headust, armastust, sära. Ta on valgus, mis paistab kõigi peale. Kõik, mida ta puudutab, muutub paremaks, sest ta tahab seda. Ta tahab valgust anda pimedusele. Olla teejuht. Ta on julge naine, kes murrab läbi oma valust ja pettumustest. Ta on kohal ja naudib, mida elul on pakkuda. Tal on lõvisüda. Ta on hindamatu..

See on lugu, mida ma räägin endale. Ma tean, et see on tõsi. Reaalsus on alati palju ilusam, kui see meile tundub. Ka see on tõsi. Sinu sisemine kriitik ei taha sulle halba. Kuula teda, aga ära lase tal võimust võtta.

Mõistsin, et ma olen alati badass ema, kuid mul on hetki, kus ma nii ei tunne. Minu sees on hääl, mis ütleb: “Sa pole väärt ja piisav”. Ma meenutan neid hetki, kui ma olen tundnud end väärtusliku, hindamatu ja maailma vallutajana. See viib mind edasi ja toetab mind.

Sa oled suurepärane kuninganna, kes saab kõigega ideaalselt hakkama. Ära kuula enda sisemist kriitikut, kes ütleb, et sa ei ole piisav. See pole tõde. Kui sa suudad sisemise kriitikuga vaielda, siis tee seda. Sa võib-olla mõistad, mida ta öelda tahab. Universum tahab sulle parimat, sest tõde on see, et sa oled imeline naine ja saavutad kõik, millest unistad. Nii et unista suurelt! Ja nii nagu see oleks sul juba olemas 🙂

Armastusega,
Mariann

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Next Post

Emadus

L aug. 21 , 2021
EmadusKas emadust saab üldse sõnadega edasi anda? Ma ei tea, natuke saate aimu kui loete siit ja sealt, aga mis ta päriselt on.. seda saate […]

Sarnased lood